Wie is de Chef!

Theo van Bruchem, aangenaam. Sinds kleins af aan ben ik erg geboeid door het eten en de ambiance eromheen. Iets unieks creëren, waar mensen vervolgens blij van worden; dat vind ik geweldig!

Nadat ik zowel de brood-en banketschool en de koksschool in 1979 afrondde, begon ik als kok in loondienst. Al vrij snel daarna, in 1985 ben ik als zelfstandig ondernemer gaan werken. 11 jaar lang runde ik het cafetaria “TakeFive”, welke ik nadien heb verkocht. In 1996 startte ik mijn eigen bedrijf “Theo’s Catering Service”; in die tijd voornamelijk gericht op de zakelijke markt. Zo kookte- en kook ik op diverse cruise-schepen, beurzen en bedrijfsfeesten.

Hedendaags is mijn visie niet alleen meer gericht op de zakelijke markt, maar ook de particuliere markt! Al enige jaren laat ik mij verhuren als privé-kok voor diverse gelegenheden. Als gediplomeerd Chinees-Indisch kok zet ik graag Aziatische gerechten op tafel, maar ook Italiaans, Spaans of “Oud-Hollandse Pot” behoort tot mijn specialiteiten!
wie is de chef Theo van Bruchem